lauantai 22. helmikuuta 2014

Tällä hetkellä inspiroidun...

...vahvoista printeistä
...mielettömän pinkeistä huulipunista
...oransseista kynsistä
...voimakkaan värisistä pikkulaukuista
...pitkästä polkasta
...ja tulppaaneista

Oliviaa selaillessani hakeuduin ensimmäiseksi katsastamaan tulevan kevään ja kesän meikkitrendejä hieman kauhunsekaisissa tunnelmissa. Yleensä nimittäin pidän syys- ja talvimuodista paljon enemmän, koska silloin pystyy pukemaan ylleen kerroksia ja kaikenlaiset tummat värit ovat ihan OK. Kesäisin taas pinnalle pulpahtavat auttamatta pastellisävyt, jotka eivät tällaiselle kalkkilaivan kapteenille sovi alkuunkaan...

Yksi kevään- ja kesän trendeistä kuitenkin inspiroi minua erityisesti tällä hetkellä: nk. katutaide. Vahvat, grafittimaiset printit, ja värien huikea sekamelska. Jostain syystä tunnen vetoa todella vahvoihin, jopa räikeisiin väreihin. Näyttää siltä, että jo 2 vuotta sitten hankkimani huivi  (jota Mike säikähti) on nyt tänä vuonna sitten todella muodikas kaikessa kirjavuudessaan!

 Kuvat toukokuulta 2012

Bongasin tuon huivin aikoinaan Stockmannilta ja nappasin sen mukaani hetken mielijohteesta. Muistelisin sen maksaneen ehkä 15 euroa? Huivissa on päävärinä tuollainen limenvihreä (myös keväällä muodissa) ja sen lisäksi siitä löytyy ihanasti valkoista ja mustaa, sekä turkoosia, vihreää ja räiskyvän oranssinpunaista. Huivi on myös ihanan pitkä ja leveä, se taipuu moneksi. Ehdoton suosikkini!

Löytyisiköhän meikkieni joukosta vielä myös superpinkki huulipuna...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksia? Kommentteja? Kysymyksiä? Anna palaa.